Turkiet.nu/Om oss

Om sajten och oss bakom Turkiet.nu

Välkommen till Turkiet.nu – din omfattande guide och följeslagare för allt som rör Turkiet. Vår passion är att dela med oss av landets rika kultur, fantastiska landskap och oändliga möjligheter till äventyr, upplevelser och avkoppling. Oavsett om du planerar din första resa till Turkiet eller är en återkommande besökare, är vårt mål att förse dig med användbar, aktuell och inspirerande information.

Vad vi erbjuder

På Turkiet.nu hittar du allt från djupgående reseguider och tips för din turkiska upplevelse, till spännande artiklar om landets historia, kultur och gastronomi. Vi ger dig även praktiska råd för din resplanering, från boende och transporter till aktiviteter och sevärdheter. Oavsett om ditt intresse ligger i stadslivet i Istanbul, de lugna stränderna längs Medelhavet eller de historiska platserna i Anatolien, finns här något för dig.

Vår vision

Vi strävar efter att vara den mest betrodda och omtyckta hemsidan för alla som vill utforska Turkiet. Genom våra ärliga berättelser, personliga rekommendationer och engagemang för kvalitet hoppas vi inspirera våra läsare till oförglömliga resor och äventyr i detta mångsidiga land.

Kontakta oss

Vi älskar att höra från våra läsare! Oavsett om du har feedback, frågor eller egna tips att dela med dig av, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans gör vi Turkiet.nu till den bästa resursen för alla Turkietälskare.


Skicka ett meddelande
Webbplatsen Turkiet.nu förvaltas av företaget Sandbox Media (556854-3986)
Dag Hammarskjölds väg 26, 751 83 Uppsala  |  hej@sandbox.se